+ 86-546-8531366

[e-pošta zaščitena]

EN
Vse kategorije

Domov>O nas>predstavitev podjetja

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd.

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd (kratica za Taihua Petro) je profesionalni dobavitelj naftne opreme za svetovno naftno in plinsko industrijo. Taihua Petro je namenjen zagotavljanju storitev in izdelkov višje kakovosti našim strankam po vsem svetu. Smo člani CCOIC (Kitajska mednarodna trgovinska zbornica) in CCPIT (Kitajski svet za promocijo mednarodne trgovine).

Taihua Petrol se nahaja na drugem največjem kitajskem naftnem polju Shengli, ki je hkrati tudi največja proizvodna baza naftne opreme na Kitajskem. Naši glavni proizvodi vključujejo komponente in pribor za vrtalne naprave, orodja za rokovanje, opremo za nadzor vrtin, vrtalne vrvice, ribiška orodja, proizvodne materiale, triplex črpalke za blato itd. Vsi ti izdelki imajo API, certificiran GOST. Ukvarjamo se tudi s kakovostnimi dodatki za vrtanje vodnjakov, kot so vrtalne palice za vodnjake, trikonski nastavki, ohišja iz nerjavečega jekla, Johnsonovi zasloni, DTH kladiva in nastavki itd.

Z nenehnimi prizadevanji našega osebja smo naše izdelke že dobavili svetovnim naftnim podjetjem in izvajalcem vrtanja na Bližnjem vzhodu, Severni Afriki, Južni Ameriki, Bližnjem vzhodu Azije in nekaterih drugih državah. Zaradi naših "strokovnih storitev, konkurenčnih cen, višje kakovosti izdelkov, hitre dostave" smo postali del njihovih dodeljenih dobaviteljev in z njimi zgradili strateška partnerstva.

Z osredotočanjem na skrbi strank, ki zagotavljajo najbolj konkurenčne in visokokakovostne storitve in izdelke, ustvarjajo dolgoročno vrednost za stranke kot poslanstvo TAIHUA, smo zavezani, da bomo vaš najbolj zanesljiv partner na osnovi win-win!

Stroškovno učinkovita, visoka učinkovitost, nizko vzdrževanje in zanesljivost so glavne značilnosti naših zalog in ne glede na vaše projekte, ne glede na vašo lokacijo, se lahko zanesete na naše obljube o kakovosti, varnosti in učinkovitosti!